trennlde
trennlde
Dry Aged Dolabı

Dry Aged Dolabı

Dry Aged Dolabı Taze etleri muhafaza ederek daha yumuşak ve leziz bir hal almasını sağlayan Dry Aged yaşlandırma dolapları Karçığ Soğutma ile işletmelerinize geliyor. Dry Aged et yaşlandırma dolapları ile birlikte etlerin daha sağlıklı bir şekilde tüketilmesini ve muhafaza edilmesini sağlamaktadır.

Restoranlar da karşımıza çıkan sağlığımıza uygun tüketilecek bir şekilde etler, et yaşlandırma dolaplarıyla dinlendirilerek insanların tüketimine uygun hale getirilir.

Dry Aged et yaşlandırma dolapları ile birlikte etin sağlıklı koşullar çerçevesinde muhafaza edilmesi sağlanır. Sağlanılan bu dinlendirme işlemleri ile birlikte etin kısa süre içe içerisinde pişmesini sağlanır. Dolapta ki en büyük etkilerden bir tanesini de etin daha lezzeti olmasıdır. Bu dolaplarda muhafaza edilen etler daha sulu, lezzetli ve kolay çiğnenebilecek bir hale getirilmektedir.

Karçığ Soğutma ürünleri ile kaliteyi arttırın, işinizi büyütün. Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi ve sipariş vermek için iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Teklif Formu

    Whatsapp
    Karçığ Soğutma
    Karçığ Soğutma
    Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?